EUROAKADEMIA
  Magyar    Szlovák     Bejelentkezés

  Menu
  » Rólunk
  » ECDL
  » EBC*L
  » ECL
  » Tanfolyamok
  » Oktatók
  » Galéria
  » Referenciák
  » Kapcsolat


EBC*L

European Business Competence* Licence

Egységes Európai Gazdasági Oklevél

  

EUROAKADEMIA, mint EBC*L vizsgaközpont 2010 óta működik és nyújt lehetőséget az EBC*L „A” – moduljából az oklevél megszerzésére a nyilvánosság és iskolák tanulói számára.

Az EBC*L egy nemzetközi kezdeményezés az üzleti-gazdasági ismeretek elterjesztésére Európában. A munkahelyek jelentős részén ma már egyre inkább elvárásként fogalmazódik meg, hogy a munkavállalók rendelkezzenek a gazdasági életben, a közigazgatásban és az adminisztrációs munkában mindenképpen szükséges üzleti, gazdasági ismeretekkel. Olyan kompetens személyek legyenek, akik ismerik a vállalkozás gazdasági céljait, értik a közgazdászok használta szófordulatokat, valamint rendelkeznek a vállalkozói gondolkodás- és cselekvésmód megvalósításához szükséges alapismeretekkel - növelve ezzel a vállalkozás hatékonyságát.

Ezt felismerve jött létre 2002-ben Németországban az a vállalati kezdeményezés, mely a vállalatgazdasági ismeretek újraértelmezését és egy egységes európai szabványrendszer felállítását tűzte ki célul. Neves, nemzetközileg elismert szakemberek megalapították az EBC*L - Kuratóriumát, mely a következő célokat tűzte ki maga elé:

Az EBC*L egységes képzési és vizsgáztatási rendszerével...

  • emelje az általános gazdasági tudásszintet a jelenlegi és a leendő munkavállalók körében
  • segítsen elsajátítani egy nemzetközileg versenyképes szaktudást
  • segítsen felébreszteni a szándékot minden korosztályban tudásuk bővítésére az élethosszig tartó tanulás jegyében ("life-long learning")
  • könnyítse meg az eligazodást a mindennapi életben

Az EBC*L vizsgát jelenleg 32 országban lehet abszolválni a Kuratórium által meghatározott, nemzetközileg szabványosított normák szerint, melynek során szigorú minőségi szabályoknak kell eleget tenni. Ez az egységes vizsgarendszer nagyban hozzájárul a vizsgázók tudásának Európán belüli könnyebb összehasonlításához.

Az EBC*L moduljai:

 

Bővebb információ itt található: www.ebclkft.hu

 





   

Látogatók ma: 7
Tegnap: 16
Összesen eddig: 47046

Copyright © 1999 - 2024 www.euroakademia.net


Kapcsolat

EUROAKADEMIA
Poľná ul. 4559/49a
929 01 Dunajská Streda
E-mail: info@euroakademia.net
Tel.: +421 908 797 681